Nog net niet Sturm der Liebe

uier.JPG

Ik snap het ondertussen helemaal, dat een mens met ouder worden almaar meer (te veel) televisiekijkt. Mijn yogalerares raadt me aan om tijdens het Journaal rekoefeningen te doen om de borst te openen. Mijn kinesist suggereert dat ik tijdens Van Gils en Gasten oefeningen doe om de nekspieren los te maken. Volgens mijn pedicure is De Afspraak het ideale moment om met wat tenengefriemel de bal van de voet te ontzien. Een voetbadje met sodakristallen kan trouwens perfect tijdens Ter Zake, dat programma duurt daarvoor net lang genoeg. Vorige week kwam een felle oude dame aan het pashokje van ons beider favoriete boetiek me op het hart drukken dat uiercrème de knokels eeuwig jong houdt. ‘Niet gewoon smeren, heel zorgvuldig inmasseren!’ Vranckx, daar keek ze onderwijl graag naar. En zelf heb ik jaren terug al ontdekt dat je tijdens de Zevende Dag makkelijk de strijk kunt doen.
Eeltpitjes, cellulitis, spreidvoet, hernia ... door en voor de buis krijgen ze geen kans. Dus, als u over wat dan ook uit de actualiteit achtergrondinformatie zou wensen, het is bij mij dat u moet zijn. Uw strijk moet u wel zelf doen.


Jun 2018

Al wat lezen?


Contact

  • Comm. V Pheidippides
  • Zalmstraat 17
    9000 Gent
  • Ondernemingsnr BE-0893.999.015